Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Hakkında
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Ulusoy, Beyza" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Yükleniyor...
    Küçük Resim
    Öğe
    A Survey On Determination Of Haccp Knowledge Of Food Handlers In Istanbul Food Businesses
    (Akademiai Kiado Rt, 2015-09) Ulusoy, Beyza; Çolakoğlu, Nurdan
    The HACCP system is a food safety approach, which prevents hazards before they happen. With this survey we aimed to determine the HACCP knowledge of staff working in kitchens of food businesses in Istanbul and correlate the results with some demographic characteristics in order to evaluate HACCP awareness in the foodservice sector in Istanbul. A self-administrable questionnaire was developed in order to evaluate the knowledge of food handlers in all stages of kitchen work. The questionnaire consisted of a first set of 9 demographic questions followed by 12 items related to HACCP system application. According to data obtained from this study, food handlers' HACCP knowledge increases parallel with age, education level, and time spent in the sector and seniority. In addition, in order to increase the knowledge and awareness of HACCP, training has been found to be important.

| İstanbul Bilgi Üniversitesi | Kütüphane | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Eski Silahtarağa Elektrik Santralı, Eyüpsultan, İstanbul, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Hakkında
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim