Political function of ecological art - Coşkun, Burcu (İstanbul Bilgi Üniversitesi, 2025)
Ekolojik sanatın tarihsel genel görünümüne bakarak ve politik sanat üzerine belirli filozofların bakış açılarına atıfta bulunarak, tez, ekolojik sanatın salt estetik değerden daha fazlasına hizmet ettiğini ve farkındalık yaratma ve toplulukları harekete geçirme gücüne sahip olduğunu savunmaktadır.

By looking at the historical overview of ecological art and referring to specific philosophers' perspectives on political art, the thesis claims that ecological art serves more than mere aesthetic value and holds the power to raise awareness and mobilize communities for action.
Ekolojik sanatın politik işlevi
Keywords: Felsefe; Philosophy