Relationships between internalized stigma, hopelessness and self-esteem and their sociodemographic and clinical characteristics in a group of patients with severe mental - İsmanur, Oğuz Burak (İstanbul Bilgi Üniversitesi, 2016)
[Abstract Not Available]
Bir grup ağır ruhsal hastalığı olan bireyde içselleştirilmiş damgalanma, umutsuzluk ve benlik saygısı arasındaki ilişkiler ile sosyodemografik ve klinik özelliklerin incelenmesi