Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele: Kamu Politikası Süreç Analizi - Dalkılıç, Rabia Asya (İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları, 2021)
#AD?
Combating Violence Against Women: Public Policy Process Analysis
Keywords: Kadına yönelik şiddet; kamu politikası; süreç analizi; Violence against women; public policy; process analysis