BANKACILIK, ADİ VE TİCARİ İŞTE AKDİ, TEMERRÜT FAİZ, 3095 S. FAİZ K.'NUN UYGULANMASI, YASAL/TİCARİ FAİZ CETVELLERİ VE BAZI YARGITAY İÇTİHATLARINA ELEŞTİREL BAKIŞ - Karmış, Enver (My University, 2014)
[Abstract Not Available]