Kefalet sözleşmesinde kefil ile alacaklı arasındaki ilişki - Kılıç, İlksen Yavuz (İstanbul Bilgi Üniversitesi, 2018)
[Abstract Not Available]
The relationship between guarantor and creditor in suretyship contract