Sanayi üretimi- 3.çeyreğe kuvvetli başlangıç - Şengül, Özlem Derici; Soybilgen, Barış (İstanbul Bilgi Üniversitesi, 2017)
[Abstract Not Available]
CEFIS olarak Türkiye ekonomisi üzerine güncel makroekonomik gelişmeleri takip ediyor ve özellikle Simdi Tahmin modelimizde yer alan değişkenlerle ilgili analitik değerlendirme notları hazırlıyoruz.