Osmanlı Saray Kütüphanesi ve Kataloğu - Güleçyüz, Rukıyye Hacifettahoğlu (İstanbul Üniversitesi, 2024)
Ed. Gülru Necipoğlu, Cemal Kafadar ve Cornell H. Fleischer, Treasures of Knowledge: An Inventory of the Ottoman Palace Library (1502/3-1503/4), Leiden: Brill, 2019. 2 c. I: xiv + 1080, II: viii + 430. ISBN 978-90-04-40248-5.
Ottoman Palace Library and Its Inventory
Keywords: Osmanlı Saray Kütüphanesi; saray kütüphanesi; katalog; kataloglama; MS Török F. 59