Private sector responsibilities for climate change impacts on human rights - Örüklü, Asude (İstanbul Bilgi Üniversitesi, 2017)
[Abstract Not Available]
İklim değişikliliğinin insan haklarına etkisi konusunda özel sektörün sorumluluğu