Yeşil pazarlamanın Türkiye otomotiv endüstrisi üzerindeki etkilerine yönelik bir araştırma - İlhan, Aslıhan (İstanbul Bilgi Üniversitesi, 2017)
[Abstract Not Available]
A research about green marketing efects on automotive industry in Turkey