Üniversite Kütüphanelerinde Kanıta Dayalı Sağlama Modeli İle Koleksiyon Geliştirme: İstanbul Bilgi Üniversitesi Kütüphane ve e-Kaynaklar Örneği - Çuhadar, Sami; Delibaş, Burak (My University, 2021)
[Abstract Not Available]