Mağaza deneyiminde duyusal öğeler ses, renk ve ışığın tüketicilerin kalite algısı ve içgüdüsel satın alma davranışları üzerindeki etkileri - Demiray, Biray (İstanbul Bilgi Üniversitesi, 2016)
[Abstract Not Available]
The effects of sensory inputs in retail experience;sound color and light effects on perception of quality and instictive purchasing behaviors of consumers