Relationship between brand loyalty, financial commitment, psychological commitment and team identification for football fans in Turkey - Tosun, Şahin Can (İstanbul Bilgi Üniversitesi, 2018)
[Abstract Not Available]
Türkiye'deki futbol taraftarları açısından marka sadakati, finansal bağlılık, psikolojik bağlılık ve takımla özdeşleşme kavramlarının birbirleri ile ilişkisi