Minimal maskin monotonic extension of q-approval fallback bargaining within some family of social choice rules - Aslan, Fatma (İstanbul Bilgi Üniversitesi, 2009)
Bir sosyal seçim kuralının bazı sosyal seçim kuralları ailesi içindeki en küçük Maskin monoton genişlemesi kavramını tanıtarak, herhangi bir sosyal seçim kurallarının sadece bir tane en küçük Maskin monoton genişlemesini içeren sosyal seçim kuralları ailesini tanımlıyoruz. Böylece q-onay dönüş pazarlığının (Brams and Kilgour, 2001) ve bizim tanımladığımız q-onay kuralının, bazı sosyal seçim kuralları ailesindeki en küçük Maskin monoton genişlemesini karakterize ediyoruz.

Introducing the minimal Maskin monotonic extension of a social choice rule within some family of social choice rules, we define a family of social choice rules which certify to have a unique minimal Maskin monotonic ex- tension of these social choice rules within this family. So we characterize the minimal Maskin monotonic extensions of q-Approval Fallback Bargain- ing (Brams and Kilgour, 2001) and a social choice rule called q-approval rule we introduce within the family.
Q-onay dönüş pazarlığının bazı sosyal seçim kuralları ailesindeki en küçük maskin monoton genişlemesi