Grup kimliğinin bireysel karar verme mekanizması üzerindeki rolü: Cinsiyet ve kültürel faktörler üzerine deneysel bir çalışma - Çakar, Tuna; Giritligil, Ayça Ebru (My University, 2011)
[Abstract Not Available]
1.08.2011 00:00