Capital structure decisions and its impact on company's return performance - Şenbabaoğlu, Ekrem (İstanbul Bilgi Üniversitesi, 2016)
[Abstract Not Available]
Sermaye yapısı kararları ve işletmenin getitiri performansına etkisi