Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Hakkında
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Ulu, E.K." seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • Küçük Resim Yok
    Öğe
    The relationship between cooks’ flow experience, job satisfaction and subjective well-being
    (Routledge, 2023) Ulu, E.K.; Vatan, A.
    In this study, the relationship between flow experience, job satisfaction, and subjective well-being was analyzed. Based on the literature review, four main hypotheses of the study were determined. Data from 412 cooks working in İstanbul were used to test the hypotheses. According to the findings of the research, flow experience positively affects job satisfaction and subjective well-being. Job satisfaction also positively affects subjective well-being. In addition, according to the test results of the hypothesis established on the mediation effect of job satisfaction, it was determined that the flow experience positively affected subjective well-being with the full mediation effect of job satisfaction. The results of the study have significant conceptual and practical implications for increasing the subjective well-being of service sector workers such as cooks. © 2023 Taylor & Francis.

| İstanbul Bilgi Üniversitesi | Kütüphane | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Eski Silahtarağa Elektrik Santralı, Eyüpsultan, İstanbul, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Hakkında
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim